Het aantal licenties uitbreiden

Indien je extra licenties wilt toevoegen aan je account kun je de volgende stappen zetten:

1. Klik rechtsboven op je naam of e-mailadres om het menu te openen en klik op 'Betaalgegevens' of ga direct naar https://signrequest.com/#/billing.

2. Pas het aantal gewenste licenties aan.

3. Klik op 'Abonneren'.

Er wordt voor de betaling automatisch rekening gehouden met het resterende deel van je huidige abonnement. Je kunt dus zonder aanvullende kosten (van overlappende periodes) op elk moment een wijziging van het aantal licenties doorvoeren.