Op welke apparaten werkt SignRequest?

SignRequest werkt op alle type apparaten (telefoons, laptops, tablets en desktop) met een internet browser.

Op apparaten met Internet Explorer 8 of eerder werken sommige onderdelen iets minder goed, maar ook Microsoft ondersteunt deze versies niet meer.

Voor het (eenmalig) maken van een mooie handtekening raden wij het gebruik van een touchscreen aan of het uploaden van een bestaande elektronische (digitale) handtekening. Je kunt eenvoudig inloggen op je mobiel om een handtekening te maken. Deze wordt dan automatisch ook zichtbaar op je laptop of desktop computer (wellicht moet je wel even je pagina opnieuw laden).