Is jullie dienst veilig?

Ja. Alle documenten en handtekeningen worden door middel van 256 bit AES encryptie versleuteld voordat ze worden opgeslagen op Amazon's Simple Storage Service (S3).

Alle communicatie met SignRequest gaat via Secure Sockets Layer (SSL) encryptie.

Onze hele infrastucture wordt gehost door het betrouwbare en zwaar beveiligde systeem van Amazon Web Services in Dublin. Indien een Nederlandse of Europese aanbieder essentieel is horen we het graag en kunnen we in overleg de opties bespreken.

Bezoek voor meer informatie over onze beveiliging en onze ISO 27001 certificering: Beveiliging SignRequest.