Is mijn handtekening online wel veilig?

Ja, die is veilig.

Mocht er toch ooit iets gebeuren waardoor er (enkele) handtekeningen op 'straat' komen te liggen dan kan iemand er echter niets mee.

Als jij die niet gezet hebt dan heeft de handtekening geen waarde. Er is namelijk extra bewijslast nodig, zoals bijvoorbeeld een mondelinge overeenkomst, het ip-adres en e-mailadres.

Bedenk bijvoorbeeld ook dat de handtekeningen van vele directeuren en mensen als Obama, Bill Gates en Mark Rutte gewoon op internet te vinden zijn. Daarnaast is je handtekening ook van ieder "normaal" ondertekend document te kopiƫren.

Bezoek voor meer informatie over onze beveiliging: Beveiliging SignRequest.