Wat heeft een persoonlijk (privé) account voor voordelen?

Je kunt jezelf eenvoudig registreren voor een persoonlijk account met je e-mailadres en een wachtwoord of door in te loggen met je Google, LinkedIn, Salesforce of Facebook account. Zorg er wel voor dat het e-mailadres van je log in methode overeenkomt met het e-mailadres dat je met SignRequest wilt gebruiken.

Een persoonlijk account biedt de optie om documenten en handtekeningen te beheren en op te slaan. Hierdoor gaat het ondertekenen de volgende keer nog makkelijker. Daarnaast kun je in je documentenoverzicht de status van je documenten inzien, namelijk of de e-mail geopend is, het document bekeken is en of het document ondertekend is. Een overzicht van alle opties vind je hier.