Wat is het verschil tussen een persoonlijk account en een team account?

Je hebt een persoonlijke (privé) account nadat je jezelf geregistreerd hebt met je e-mailadres en wachtwoord of hebt ingelogd met je Google, LinkedIn, Facebook of Salesforce account. Je hebt een persoonlijk account nodig om een team account te maken of er lid van te worden.

Een persoonlijke account wordt overigens ook gebruikt voor zakelijke doeleinden, het betekent vooral dat het volledig privé.

Een team account heeft alle mogelijkheden van een persoonlijk account, maar biedt ook de optie om je bedrijfsnaam, logo en primaire kleur toe te voegen. Daarnaast hebben alle teamleden toegang tot elkaars documenten en templates die verzonden zijn binnen het specifieke team.

Je kunt switchen tussen je persoonlijke account en team accounts door te klikken op je naam (rechtsboven).

Bekijk alle opties hier.