Ik wil niet dat alle documenten zichtbaar zijn voor alle teamleden. Is dit mogelijk?

Ja, je kunt eenvoudig meerdere team accounts aanmaken met je persoonlijke account. Bijvoorbeeld: naam-hr.signrequest.com en naam-verkoop.signrequest.com.

Door rechtsboven op je naam te klikken kun je kiezen tussen je verschillende teams. Het gekozen team bepaalt welke huisstijl je klanten zien en waar de documenten worden opgeslagen.

Voor elk team kun je afzonderlijk leden toevoegen. Elk lid heeft alleen toegang tot de documenten die bij het team horen en niet tot de documenten die in je persoonlijke account staan.

Je kunt zoveel teams maken als je wilt met verschillende logo's en kleuren.