Wat zijn de financiële voordelen van elektronische (digitale) handtekeningen?

De financiële voordelen van elektronische (digitale) handtekeningen verschillen per type organisatie.

In het kort is het een combinatie van de tijdsbesparing per contract, de hogere omzet van meer en snellere verkopen, de waarde van een klantvriendelijke service en de zekerheid dat de contracten op de juiste manier worden ondertekend en opgeslagen.

We hebben een calculatietool gemaakt om je te helpen met het bepalen van deze voordelen.