Wat is een team account?

Om lid te worden van een team account heb je eerst een persoonlijk account nodig. Met je persoonlijke account kun je lid zijn van meerdere team accounts. Met een team account heb je de optie om je logo en primaire kleur toe te voegen. Deze vervangen gedurende het gehele ondertekenproces (van e-mail tot ondertekening) de huisstijl van SignRequest.

Daarnaast kun je teamleden toevoegen aan je team account. Alle documenten die vanuit het team account worden verzonden zijn zichtbaar voor alle teamleden. Documenten die verzonden worden vanuit je persoonlijke account zijn alleen maar zichtbaar voor jezelf. Je kunt switchen tussen je persoonlijke account en team accounts door te klikken op je naam (rechtsboven).

Hoewel een team account in principe bedoeld is voor meerdere gebruikers kun je er echter ook voor kiezen om het voor 1 persoon aan te maken. Het voordeel is dat geval met name dat je dan je logo en kleur kunt toevoegen.

Bekijk hier hoe je snel een team account aanmaakt.