Hoe kun je iemand direct in persoon laten ondertekenen?

Indien je samen met je ondertekenaar(s) op één locatie bent kun je gebruik maken van het "in persoon" ondertekenen. Dit betekent dat SignRequest geen ondertekenlink per e-mail zal verzenden, maar je eenvoudig je telefoon, tablet of computer kan doorgeven zodra het hun beurt is om te ondertekenen.

In dit geval vindt er dus geen validatie plaats van het e-mailadres maar wordt er direct ondertekend.

De stappen zijn als volgt:

1. Upload / selecteer het document zoals gewoonlijk.

2. Voeg het emailadres van de ondertekenaar(s) toe.

3. Klik op de "Geavanceerd" knop.

4. Selecteer "In persoon" voor de ondertekenaar(s) die direct kunnen ondertekenen.

5. Klik op "Onderteken & Verstuur" als jij ook moet ondertekenen of op "Verstuur" als alleen anderen moeten ondertekenen.

6. Bovenaan de pagina staat het e-mailadres van de ondertekenaar die aan de beurt is om te ondertekenen.

7. Nadat iedere ondertekenaar heeft ondertekend zullen alle betrokken partijen zoals gewoonlijk automatisch een kopie ontvangen van het ondertekende contract.