Hoe wijzig ik de datumnotatie van de ondertekenaar?

SignRequest gebruikt standaard de taalinstelling van de verzender voor de datumnotatie van alle ondertekenaars. De taal van de verzender wordt in eerste instantie bepaald door de instelling van de browser.

Je kunt deze taal wijzigen door rechtsonder een andere taal te selecteren. Zodra je een andere taal hebt geselecteerd (terwijl je ingelogd bent) zal SignRequest vanaf dan deze taal gebruiken. Je kunt de taal overigens op elk moment weer wijzigen.