Extra verificatie met SMS bericht

Het is mogelijk om een extra niveau van verificatie toe te voegen voor de ondertekenaar(s) door gebruik te maken van een SMS verificatie. Hierbij wordt er een unieke code verzonden aan het mobiele nummer van de ondertekenaar. Enkel door het invullen van de code in SignRequest kan het document voltooid worden.

Voor het gebruik van de SMS verificatie geldt een extra tarief van €0,25 per daadwerkelijk verzonden tekstbericht.

Belangrijk: met het gebruik van de SMS verificatie ontvangt de ondertekenaar nog steeds enkel het ondertekenverzoek per e-mail en geen SMS notificatie.

Met de volgende stappen kun je een mobiel nummer toevoegen:

1. Volg de gebruikelijke stappen als het uploaden van een document en het toevoegen van de ondertekenaar(s).

2. Klik vervolgens op de 'geavanceerd' knop.

3. Vul een mobiel nummer in bij de betreffende contactpersoon.

SMS Verificatie Veld

Optionele andere locatie voor het activeren van de SMS verificatie:

Het is ook mogelijk om een mobiel nummer toe te voegen tijdens het voorbereiden van het document. Klik hiervoor op het 'pijltje' naast het betreffende e-mailadres.

Document Voorbereiden Scherm