Welke document typen en grootte ondersteunt SignRequest?

Je kunt vele bestandstypen uploaden, zoals Word, Excel, Google doc, Google sheet, HTML en PDF. Voor het beste resultaat adviseren we om gebruik te maken van PDF documenten.

Andere bestandstypen zullen werken maar afhankelijk van de complexiteit van het document kan het enigszins wijzigen gedurende het conversieproces. Bij twijfel raden we aan om het bestand te testen en indien nodig aan te passen voor een beter resultaat.

De maximale grootte van het bestand wat gebruikt kan worden is ongeveer 50 pagina's (afhankelijk van het type en het aantal afbeeldingen erin). Het conversieproces zal bij grote bestanden echter wel traag verlopen. We werken momenteel aan een verbetering waardoor dit opgelost zal worden. Je kunt ook overwegen om het document te splitsen in een document wat ondertekend moet worden en een deel dat als bijlage toegevoegd wordt.