Welke document typen en grootte ondersteunt SignRequest?

Je kunt de meeste bestandsindelingen uploaden, zoals Word, Excel, Google doc, Google-spreadsheet, HTML en PDF. Voor het beste resultaat raden wij u aan om pdf-documenten te gebruiken.

Andere bestandsindelingen werken ook, maar afhankelijk van de complexiteit kan het document een beetje veranderen tijdens het conversieproces. Bij twijfel kun je het bestand het beste testen en eventueel aanpassen om het resultaat na de conversie te verbeteren.

Er is geen harde limiet voor een maximaal ondersteunde bestandsgrootte, maar we raden aan om geen bestanden groter dan 20 MB te uploaden. Daarnaast raden we ook aan om documenten te uploaden die 20 pagina's of minder zijn. Het is mogelijk dat voor grotere bestanden het conversieproces langer duurt. Als oplossing hiervoor splitsen sommige gebruikers het document op in een deel dat ondertekend moet worden en een deel dat als bijlage wordt toegevoegd.

Als u voor uw workflow documenten moet uploaden die groter zijn dan de aanbevolen 20 MB of meer dan 20 pagina's, raden we u aan een aantal van deze documenten te uploaden om de service zelf te testen.

Als u de foutmelding "Formaat is onjuist" krijgt, raadt SignRequest u aan om het bestand naar een PDF te converteren. Vanuit een "Word" -document kunt u bijvoorbeeld op Bestand -> Exporteren naar -> PDF klikken (zie screenshot)

Als het bestand al een pdf is:

Het is mogelijk dat uw bedrijf een systeem gebruikt dat pdf-bestanden op een niet-compatibele manier afdrukt.

Dit kan ertoe leiden dat onze software uw pdf-bestand slechts gedeeltelijk kan lezen.

Als dit gebeurt, kunt u altijd contact met ons opnemen via support en ons het document bezorgen, zodat we kunnen proberen het probleem te reproduceren en een onderzoek te starten.

Wat u ook kunt doen, is proberen uw pdf naar een ander formaat te converteren (zoals bijvoorbeeld Word) en het document vervolgens weer naar een pdf converteren. Dit kan de pdf 'afvlakken' en leesbaar maken voor ons systeem.