Hoe veel ondertekenaars kan ik toevoegen?

SignRequest ondersteunt momenteel tot 20 ondertekenaars op 1 document. We raden aan om dergelijke documenten eerst goed voor te bereiden en te testen alvorens te verzenden. Het document of de ondertekenaars kunnen gedurende het proces namelijk niet meer gewijzigd worden.

Geef daarnaast duidelijk aan dat het document niet afgekeurd wordt door de ondertekenaars, omdat het daarmee gelijk voor iedereen wordt afgekeurd.

In het geval je gebruik maakt van de bulk verzend optie kun je tot wel 1000 ondertekenaars toevoegen. Het verschil is hierbij dat je dan tot 1000 ondertekende documenten ontvangt met ieder 1 handtekening.