Landingspagina na ondertekenen

Na ondertekenen land de ondertekenaar standaard op een pagina van SignRequest. Het is echter ook mogelijk om dit aan te passen naar een eigen webpagina, bijvoorbeeld je bedrijfspagina of een speciale bedankpagina.

We raden aan om hiervoor een nieuwe pagina op je website toe te voegen welke duidelijk stelt dat de handtekening goed verlopen is en wat nu de volgende stap is. Op deze manier is het gehele proces duidelijk voor je ondertekenaars.

Om een landingspagina toe te voegen heb je wel een team account nodig.

Voeg de pagina toe:

1. Zorg dat je ingelogd bent in het juiste team account.

2. Klik in het menu vervolgens op 'Teams'.

3. Klik op 'Geavanceerd'.

4. Voeg je landingspagina toe.

5. Klik op 'Opslaan'.