Kan ik al mijn documenten exporteren?

Het is momenteel niet mogelijk om in een keer alle opgeslagen documenten te downloaden. We zullen deze mogelijkheid in de toekomst wel toevoegen.

Je kunt echter wel een excel export maken van alle documenten in je "Mijn documenten" overzicht.

Daarnaast kun je alle documenten binnen je team account ophalen met behulp van onze API.

Een andere optie voor het maken van een extra back-up is onze integratie met Google Drive of Zapier.