Verzend automatische en/of handmatige e-mail herinneringen

Met SignRequest kun je zowel handmatig als automatisch herinneringen sturen. SignRequest verzendt dan dezelfde e-mail als die eerder verstuurd is. De herinnering wordt alleen verstuurd naar ondertekenaars die nog niet ondertekend hebben.

Handmatige herinnering

Volg voor het versturen van een handmatige herinnering de volgende stappen.

1. Ga naar je "Mijn documenten" overzicht

2. Selecteer het document waarvoor je een herinnering wilt sturen

3. Klik op "SignRequest e-mail opnieuw verzenden" in de detailpagina van het document

Automatische herinneringen

Je kunt de optie voor automatische herinneringen aanvinken tijdens het voorbereiden van het document. SignRequest verstuurt dan op dag 3, 8, 13 en 18 een automatische herinnering met het oorspronkelijke bericht.