Iemand die niet hoeft te ondertekenen een kopie sturen

Indien een gebruiker niet hoeft te ondertekenen, maar je wilt wel dat deze persoon op de hoogte blijft en een kopie van het ondertekende contract krijgt dan kun je deze persoon toevoegen als "Alleen kopie".

Neem de volgende stappen:

1. Voeg het document en de ondertekenaars op de normale wijze toe

2. Voeg tevens het e-mailadres van de persoon die enkel een kopie hoeft te ontvangen toe

3. Klik op de knop "Geavanceerd"

4. Selecteer bij authorisatie "Alleen kopie" voor deze persoon