Iemand die niet hoeft te ondertekenen een kopie sturen, van het ondertekende document

Indien een gebruiker niet hoeft te ondertekenen, maar je wilt hen een kopie van het ondertekende contract krijgt dan kun je deze persoon toevoegen als "Alleen kopie".

Neem de volgende stappen:

1. Voeg het document en de ondertekenaars op de normale wijze toe

2. Vermeld ook het e-mailadres van de persoon die alleen een kopie van het ondertekende document hoeft te ontvangen

3. Klik op de knop "Geavanceerd"

4. Selecteer bij authorisatie "Alleen kopie" voor deze persoon