Kan ik een ondertekenaar een bijlage laten toevoegen tijdens het ondertekenen?

Ja, in het bericht kun je je ondertekenaar(s) vragen om tijdens het ondertekenen bijlagen toe te voegen, zoals een identiteitsbewijs of bankafschrift.

Je kunt dit in de gewone online versie optioneel maken door er enkel in het bericht om te vragen. Mocht een ondertekenaar dit ondanks je instructies toch vergeten dan zul je nog een aparte e-mail moeten sturen.

Je kunt dit echter ook verplicht maken door op de 'Document voorbereiden' pagina een naam van de bijlage toe te voegen. In dit geval kan de ondertekenaar enkel ondertekenen nadat er een bijlage is toegevoegd.

Let op: SignRequest kan niet controleren of het toegevoegde bestand voldoet aan de voorwaarden van het gevraagde bestand.