Verzend meerdere documenten ter ondertekening in één SignRequest

Je kunt eenvoudig meerdere documenten in één SignRequest laten ondertekenen. Nadat je het eerste document op de gebruikelijke wijze hebt toegevoegd kun je het volgende document uploaden door gebruik te maken van de knop onder het eerste document.

Vervolgens kun je eerst het ene document voorbereiden en daarna op "Volgende" klikken (deze knop vervangt de normale "Verzend" knop).

Voor de ondertekenaar geldt hetzelfde principe. Nadat het eerste document ondertekend is staat er een knop "Volgende" in plaats van het gebruikelijke "Voltooien".