Exporteer de door de ondertekenaars ingevulde gegevens

Indien je gebruik wilt maken van de door de ondertekenaars ingevulde gegevens dan kun je dit eenvoudig exporteren in een excel bestand. Indien je toegang hebt tot programmeurs dan kun je deze gegevens ook automatisch laten opslaan waar je wilt.

Voor de export is het belangrijk om ieder invulveld een ID te geven. Deze ID zal als een kolom worden toegevoegd aan het excel bestand. Indien je geen ID aan een veld meegeeft dan zullen deze gegevens niet in de export worden meegenomen.

Je kunt op 3 manieren een ID meegeven.

1. Maak een template online in de web applicatie

Klik op "geavanceerd" om een ID toe te voegen tijdens het maken van een template

2. Maak een template met behulp van tags

Deze optie is erg handig als je gebruik maakt van een basis document (in bijv. Word of Google Docs) die je steeds moet veranderen voor verzending.

Meer over template tags en het toevoegen van een ID vind je hier: Template tags.

3. Voeg een ID toe tijdens het voorbereiden van het document

Deze optie wordt afgeraden aangezien het veel handmatige handelingen vereist waarbij er gemakkelijk fouten gemaakt kunnen worden.

Nadat je een ID hebt toegevoegd aan de invulvelden kun je gebruik maken van de export knop in je Mijn documenten overzicht.