De SignRequest doorsturen naar een andere ondertekenaar

Indien je een SignRequest hebt ontvangen, maar niet tekenbevoegd bent dan kun je de SignRequest doorsturen naar de juiste persoon.

1. Klik op "Opties".

2. Klik op "Document doorsturen".

3. Vul het e-mailadres van de ondertekenaar in en eventueel een bericht. Dit bericht zal zichtbaar zijn voor alle partijen.

4. De nieuwe ondertekenaar ontvangt nu de SignRequest met het door jou toegevoegde bericht en ook het oorspronkelijke bericht van de verzender van de SignRequest.

5. De signing log zal vastleggen dat het document is doorgestuurd en zal ook het toegevoegde bericht laten zien.