Zapier prijzen

Om gebruik te maken van de SignRequest Zapier integratie heb je een betaalde account nodig.

Als je nieuw bent bij SignRequest en je activeert de Zapier integratie dan wordt er automatisch een 30 dagen proefabonnement afgenomen. Indien je na 30 dagen gebruik wilt blijven maken van Zapier dien je een van de betaalde abonnementen af te nemen.

Zonder betaling blijft de Zapier integratie wel werken, maar wordt er automatisch een watermerk toegevoegd.

Voor elke licentie die afgenomen wordt heb je via Zapier recht op 30 verzonden documenten, onafhankelijk van het aantal pagina's / ondertekenaars / handtekeningen.

Indien je meer dan 30 documenten per licentie per maand verzend dan kun je opwaarderen naar een API abonnement. Neem hiervoor contact met ons op.