Hoe verander ik het lettertype?

SignRequest herkent in principe automatisch het lettertype van je document. Mocht dit echter niet goed functioneren of je wilt juist een ander standaard lettertype dan kun je deze aanpassen.

Hiervoor heb je overigens wel een team account nodig. Mocht je deze nog niet hebben, kijk dan hier: Maak een team account (ook beschikbaar voor 1 persoon)

Om deze instelling aan te kunnen passen moet je wel de eigenaar zijn van de account.

Verander het lettertype als volgt:

1. Log in bij je team account.

2. Ga in het menu naar 'Teams'.

3. Klik op 'Geavanceerd'.

4. Selecteer je gewenste lettertype.

5. Klik op 'Opslaan'.