Alleen goedkeuren knop

Indien je wilt dat een persoon een document goedkeurt maar niet middels het toevoegen van een handtekening aan het document dan kun je deze persoon toevoegen als 'Alleen goedkeuren'. Deze goedkeuring wordt overigens wel geregistreerd in de ondertekenlog.

Dit heeft het voordeel dat er snel en gemakkelijk akkoord gegaan kan worden (door internen of externen) en dat er geen handtekening in het document van die persoon zichtbaar is.

Dit kun je op 2 manieren instellen.

Klik op de eerste pagina op 'Geavanceerd' en selecteer 'Alleen goedkeuren' bij deze persoon.

Of, klik op het icoontje achter het e-mailadres en selecteer 'Alleen goedkeuren'.