Activeer tweestapsverificatie

Om je SignRequest account extra goed te beveiligen kun je tweestapsverificatie activeren. Ga hiervoor naar je accountpagina.

Belangrijk: het is nog niet mogelijk om dit te combineren met een Zapier account. Als je dit activeert dan zal een eventuele Zapier koppeling niet meer werken.

1. Klik op 'Tweestapsauthenticatie inschakelen' op je accountpagina.

Tweestapsauthenticatie inschakelen

2. Selecteer de methode

SignRequest adviseert het gebruik van de Google Authenticator app welke je kunt gebruiken voor het inloggen bij meerdere andere diensten.

Google Authenticator App

3. Voeg de token toe

Open je Google Authenticator App op je telefoon en klik op '+' om een nieuwe login toe te voegen. Scan vervolgens de QR code. Je kunt nu de token toevoegen.

Token toevoegen

Het volgende scherm zou nu moeten openen.

Tweestapsauthenticatie ingeschakeld

4. Voeg een back-up methode toe

Voor het geval dat je je telefoon verliest en daarmee de Authenticator app heb je een extra optie nodig. Hiervoor kun je gebruik maken van je mobiele nummer. (Deze kun je immers vaak wel terugkrijgen bij het verlies van je telefoon.)

Backup telefoonnummer

5. Maak back-up tokens (Optioneel)

Genereer backup tokens