Voeg een wachtwoord toe aan een SignRequest

Als extra verificatie stap kun je een wachtwoord toevoegen aan de ondertekenaar(s). Dit wachtwoord moet je afzonderlijk aan de ondertekenaar doorgeven, bijvoorbeeld via een tekstbericht of tijdens een telefoongesprek.

De inhoud van het document wordt hierdoor pas zichtbaar nadat er op de link geklikt is en het wachtwoord is ingevoerd.

Je kunt het wachtwoord toevoegen op de 'Document voorbereiden' pagina door de dropdown te openen.