Hoe selecteer ik een API abonnement?

Volg de onderstaande stappen om een API abonnement of bundel aan te schaffen.

1. Ga naar de betaalpagina in het algemene menu.

2. Klik op 'Show API plans'.

Show API plans

3. Selecteer je gewenste abonnement of bundel.

Je kunt kiezen tussen het API bundel pakket door het gewenste aantal SignRequests in te vullen of selecteer het 'Pay as you go' abonnement. Deze laatste heeft een standaard maandelijks basisbedrag en daarnaast een betaling per document. Bekijk voor meer informatie over de API opties onze tarievenpagina

API Bundles

4. Vul de rest van je gegevens in, je gewenste betaalmethode en klik op 'Abonneer'.

Subscribe button

Je facturen zullen tevens op deze pagina zichtbaar zijn.