Hoe te switchen tussen je persoonlijke en team account(s)

Je persoonlijke account is volledig privé voor jezelf. Door gebruik te maken van een team account kun je (ondertekende) documenten en templates delen met de andere leden van het team. Een team account biedt ook extra mogelijkheden. Zo kun je o.a. je eigen huisstijl, een landingspagina, een standaard onderwerpregel, een standaard bericht en font type toevoegen. Daarnaast kun je ook bepalen welk type handtekening is toegestaan (getypte, getekende of geüploade versie).

Het is overigens ook prima mogelijk om een 'team' account te starten met 1 gebruiker.

Je kunt eenvoudig schakelen tussen je accounts door het menu te openen en je gewenste account te selecteren, zoals te zien in het onderstaande plaatje.