Waar wordt de data opgeslagen?

SignRequest maakt gebruik van Amazon's datacentrum in Dublin (Ierland) wat onderdeel is van de Europese Unie. Als extra back-up voor dataopslag maken we gebruik van Amazon's datacentrum in Frankfurt (Duitsland). Documenten worden enkel opgeslagen op deze 2 locaties binnen de EU.

In sommige gevallen willen klanten dat er geen opslag plaatsvindt op SignRequest servers. In dat geval is het mogelijk om, middels de SignRequest API, de documenten automatisch op te slaan op een eigen server en de data vervolgens bij SignRequest te verwijderen.