In welke talen is SignRequest beschikbaar?

SignRequest is momenteel beschikbaar in 16 talen. Rechtsonder kun je de gewenste taal selecteren.

De geselecteerde taal wordt gebruikt in je eigen omgeving en voor het verzenden van de SignRequest e-mails.

Zodra je ondertekenaar echter op de ondertekenlink in de e-mail heeft geklikt herkent SignRequest automatisch de taalinstellingen van je ondertekenaar. Indien nodig zal SignRequest dan overschakelen naar de taal van je ondertekenaar. Als deze taal nog niet beschikbaar is in SignRequest wordt automatisch gebruik gemaakt van Engels.

Taalopties