Gratis testaccount voor software ontwikkelaars

Om gemakkelijk en direct te testen en te integreren met de SignRequest API kun je een 'Sandbox' team account aanmaken en daarin een API token genereren. Bij het gebruik van deze API token zjin de account en alle verzonden documenten volledig gratis, maar hebben wel een watermerk.

SignRequest Sandbox watermerk

Zodra je gereed bent voor de productie omgeving kun je ofwel een nieuw team account aanmaken, of je kunt de testaccount omzetten naar een productie omgeving door op de teampagina 'Convert to production team' te selecteren.

Het watermerk zal dan automatisch verwijderd worden. Om een productie omgeving te gebruiken heb je reeds een API abonnement nodig of kun je er direct online een afnemen middels een credit card of SEPA machtiging.

Sandbox Settings

Activeer een API testaccount

Je kunt enkel een Sandbox team account aanmaken vanuit je persoonlijke account. Vanuit een team account zal de onderstaande link niet werken. Kijk hier voor meer informatie over het switchen tussen accounts.

Gebruik de volgende specifieke link om een Sandbox team account aan te maken: Maak een 'Sandbox' testaccount

De link is ook beschikbaar in de API documentatie.

Genereer de API token

1. Vul de benodigde velden in op de team pagina.

2. Klik 'Maak team'.

3. Nu worden de API instellingen zichtbaar.

Create Token