Ondersteunde valuta's

Momenteel biedt SignRequest de USD en EURO valuta. Voor een andere valuta zal je bank automatisch gebruik maken van de huidige wisselkoers. Voor Nederlandse gebruikers is dit echter verplicht in EURO.

De prijzen op de website worden automatisch op USD gezet in het geval je de website vanuit de Verenigde Staten bezoekt en is op alle andere locaties in EURO. Als je Nederlandse betaalgegevens invult dan betaal je ongeacht je locatie automatisch in EURO.

De prijzen zijn hetzelfde voor EUR en USD. Zo is bijvoorbeeld een PRO licentie EUR 8 of USD 8 per maand.