Heeft de ontvanger van een SignRequest een account nodig om te kunnen ondertekenen?

Nee, de ontvanger hoeft enkel op de link in de e-mail te klikken om te kunnen ondertekenen. Het is niet nodig om in te loggen of software te installeren.

Iedere ondertekenaar ontvangt het ondertekende document als een bijlage per e-mail, dus ook voor het ophalen van het document is geen account nodig.

Uiteraard bieden wij de ontvangers wel de mogelijkheid om een account aan te maken. Hierdoor gaat het ondertekenen de volgende keer nog makkelijker en hebben ze (optioneel) een overzicht van al hun getekende contracten.